'Always looking for things that smile at me'


Ik heb haar weer terug gevonden! 
Ingrid van Willenswaard van het blog 

Het laatste wat ik van haar wist was dat ze naar Wenen was verhuisd en haar blog niet meer bijhield. Zo jammer vond ik dat want ik genoot enorm van alle mooie dingen die ze maakte. 

Nu blijkt ze al dat moois op Instagram te delen. 
Wat al veel mensen blijkbaar wisten, want ze heeft over de 54000 volgers. 

En alles is nog steeds zo mooi. Ze woont in Wenen dicht bij haar zoon, schoondochter en haar twee kleinzoontjes. Ze kan prachtig en kunstig handwerken en tekenen. En ze verzamelt lieve, kleine dingetjes die ze op haar eigen manier rangschikt en fotografeert.

Ingrid ziet schoonheid in de natuur, in bomen, bloemen, vogels, dieren, in gewone, lieve dingen zoals appeltaartjes, een waslijntje met wasgoed, een fietsje, een doosje met iets er in, gebruikte postzegels, kleine mensjes en vooral in spulletjes met een geschiedenis uit haar familie of uit een kringloopwinkel. Ze schrijft er zelf over: 'Always looking for things that smile at me'.

Met die gevonden en zelfgemaakte dingen maakt ze mooie en 'eigen' stillevens waar ze een foto van maakt en waar ze haar gedachten en haar eigen manier van kijken dan ook nog bij deelt. 
Ik heb Ingrid een keer ontmoet toen ik met onze Naobers een kraam had op een rommelmarkt en ze mij aansprak. Ze woonde toen ook in Zutphen. Ze had alleen een klein, plastic caravannetje gevonden, maar dat was het bezoekje aan de rommelmarkt waard geweest. 
Ze zei: 'Het caravannetje had haar gevonden en wilde met haar mee.' Dat vond ik zo leuk toen.
    
Ingrid heeft verschillende boeken gemaakt, zoals 'Kringloopgeluk' die helaas niet meer verkrijgbaar zijn. Als ik uitgever was bood ik haar direct een contract aan voor nog een hele serie boeken met al haar inspirerende maaksels en foto's. Maar misschien zit ze daar helemaal niet op te wachten en doet ze dit gewoon lekker op haar eigen manier en inspireert ze zo al die duizenden volgers die blij worden van al haar creatieve en mooie maaksels. 

Neem maar snel een kijkje op: https://www.instagram.com/ingthings 





3 opmerkingen:

  1. Bedankt Jaquelien. Ik las ook altijd haar blog, leuk om weer eens iets over haar te horen. Groetjes van Brigit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Las altijd haar blog en ook haar boeken gelezen.
    Creatieve vrouw. Blijf het jammer vinden dat ze niet meer blogt.
    Marja

    BeantwoordenVerwijderen