Corona gedichtenbundel van Plint winnen?



Ik ben een liefhebber van alle producten van Plint. Ze maken gedichten toegankelijk voor een grote groep mensen. Op kaarten en in bundels maar ook met raamgedichten, kussensloop-gedichten, op-de-muur-plak-gedichten en nog veel meer.

En nu hebben ze in een paar weken een heuse Corona gedichtenbundel gemaakt. Met werk van veel verschillende dichters, prachtige illustraties, een paar kleurplaten en ook nog een ansichtkaart die je er uit kunt halen en versturen. 

Om hun mooie werk te steunen heb ik twee van deze bundeltjes gekocht en die wil ik graag weggeven aan mensen die ze graag zouden willen hebben. Die wel een steuntje kunnen gebruiken of iemand kennen die ze zelf weer een plezier mee zouden willen doen.


Reageer daarvoor hier onder mijn blog, of stuur een mailtje naar info@burobinnenkant.nl
Ik ga ze maandag verloten en ze versturen.  




Dat laatste gedicht zou wat zijn he?
Als dat uit kon komen....

Fijne dag allemaal!


8 opmerkingen:

  1. Wat een lief idee! Maar weet je wat? Ik bestel er zelf één of twee dan kan jij er een ander blij mee maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn vriendin heeft 3 weken geleden haar man begraven(geen corona maar een hersentumor)Ik gun haar een ,,troostbundeltje,,Het is een prachtig plannetje en daarom waag ik een kansje.Hoe dan ook....Wij steunen elkaar in onze gedachten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste Anneke, dankjewel voor je berichtje. Helaas heb je dit bundeltje niet gewonnen. Er is eerlijk geloot. En hoe fijn was jouw opmerking: Hoe dan ook... we ondersteunen elkaar in onze gedachten. Dat kan ik alleen maar onderschrijven. Veel sterkte, ook voor jouw vriendin. Lieve groet, Jacquelien

      Verwijderen
  3. Wat een lief gebaar. Graag zou ik mee willen loten om dit te geven aan iemand die wel wat "opbeurends" kan gebruiken. Ik stuur je een mail met uitleg.
    Groet. Tineke.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Poeh - Ik hoop ZOOO dat ik niet tot 2021 moet wachten om weer eens aangeraakt te worden..... Ik weet dat dat er misschien wel inzit, maar ik schiet vol bij het idee.
    Ik loot graag mee, voor mezelf, in eerste instantie, mag dat ook?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste H. te B. Je bent een van de gelukkigen die het bundeltje heeft gewonnen. Wil je me even je adres gegevens mailen? Dan stuur ik het zo snel mogelijk naar je op. Groet, Jacquelien

      Verwijderen
    2. Ha Jacquelien, Ik heb het vrijdag ontvangen, en ben er erg blij mee. Heb er vandaag een blog aan gewijd!

      Verwijderen