Tien jaar bloggen feestje!

 

Dit blog bestaat op 1 januari 2023 maar liefst tien jaar.

Al tien jaar schrijf ik bijna élke dag een berichtje.

Ik deel leuke, gezellige en vaak haalbare ideetjes over wonen en opruimen met iedereen die - net als ik - ook graag fijn en met plezier woont. Soms zijn de berichten meer persoonlijk van aard.

Natuurlijk wist ik niet toen ik op 2 januari 2013 voor het eerst iets postte, dat dit zo lang bij mij zou gaan horen. Dat ik elke dag een stukje van mijn leven zou delen met de buitenwereld. En ook niet dat het door zovéél mensen gelezen zou worden. Elke dag zo'n 1000 page views. Dat is niet te geloven toch? Ik maak geen reclame op mijn blog en verdien er ook niets mee, maar dat hoeft ook niet, heb er gewóón heel veel plezier in.

Nu wil ik mijn tien-jaar-jubileum wel vieren, maar hoe?

Dat zou ik het liefst doen met de mensen die hier meelezenSoms krijg ik reacties op mijn blogberichten, soms een mailtje, er zijn zelfs lezers die me bij narigheid een kaart of iets anders liefs sturen.
Dat is elke keer toch weer hartverwarmend.
Ik zou graag horen wat lezers aardig vinden om te lezen, waar ze méér of minder over willen weten, misschien zijn er vragen of tips.

Natuurlijk kan ik niet iedereen uitnodigen maar het lijkt het me leuk om drie lezeressen die dat fijn vinden te trakteren op thee met wat lekkers en uit te wisselen waar we gelukkig van worden.

Lijkt dat je wel wat? Mail naar info@burobinnenkant.nl en vertel waaróm je graag wil kennismaken en ideeën uitwisselen. We prikken in januari gelijk een datum. 

PS Als je niet hoeft thee te drinken maar wel een tip of een vraag hebt, voel je vrij om me te mailen. Ik hoor graag wat je me te vertellen hebt. Je bent van harte welkom! 


1 opmerking:

  1. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag. 10 jaar elke dag een stukje, dat is echt heel knap. Leuke ideeën heb je ook.

    BeantwoordenVerwijderen