Rondbrief perikelen...Vanmorgen was ik al vroeg wakker en bedacht dat ik dan net zo makkelijk alvast mijn rondbrief kon gaan verzenden. Die stond immers al netjes klaar. Maar na de eerste poging kreeg ik door dat dat niet helemaal ging lukken. Of het nu aan onze verhuizing en onze nieuwe provider KPN ligt of iets anders weet ik niet, maar het lijkt er op dat ik niet meer dan 500 mailtjes per dag kan versturen. Dat is nieuw voor mij. Voorheen had ik daar geen problemen mee. Lastig is nu dat ik niet precies weet wie wel en wie niet een mailtje heeft gehad. Ik hoop dat Wim me er vanmiddag mee kan helpen. 

Ik denk dat we op zoek moeten naar een nieuwe manier van versturen. Of kleinere groepen maken en een week doen over het versturen van de rondbrief. Dat vind ik eerlijk gezegd niet zo aantrekkelijk. 

Elk nieuw kwartaal begint gewoon op een dag. En vandaag, 21 september begint de herfst en is het fijn als de hele handel met een druk op de knop bij alle lezers terecht komt.

Maar afijn nu dat niet lukt haal ik maar eens diep adem: Er zijn ergere dingen. 
Het zou wel kunnen dat mensen mijn rondbrief nu dubbel gaan krijgen. Dat is natuurlijk irritant. En als deze mensen mijn blog niet lezen kan ik het ze ook niet uitleggen. Helaas. 

Ik ga vanmorgen met mijn dochter naar een baby kledingbeurs en laat het maar even los.

Een troost: Wie de rondbrief (nog) niet heeft gekregen en 
hem (of haar) toch graag wil lezen, kan gewoon hier klikken. 

Trouwens de rondbrieven van de laatste 5 jaar staan ook gewoon om mijn website. 
Gewoon gratis en voor niets in te zien voor wie het maar wil. Kijk maar!

Misschien moest ik maar eens een leuke rondbrieven quiz organiseren om te ontdekken bij wie al mijn nieuwtjes uit mijn rondbrieven nu een beetje zijn blijven hangen... 
Of om mensen aan te moedigen ze nog eens in te zien op een regenachtige herfstmiddag. 

Maar dat is iets voor later, want vandaag wordt 
een prachtige, zonnige nazomerdag om van te genieten!!  


2 opmerkingen:

  1. Had je rondzendbrief niet gekregen en heb me nu maar opnieuw aangemeld. ik bewaar alle nieuwsbrieven in een aparte map en lees ze wanneer ik tijd heb. Ik vind dat prettiger dan alleen op Facebook losse dingen lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa! Ik ga NU naar buiten, en kijk later wel een keer naar ja rondzendbrief!

    BeantwoordenVerwijderen