Puur voor mijn plezier!

 

Ik ben nog steeds gezellig bezig met mijn serie boeken van Jane Fallon.

Het boek hier rechts heb ik net uit en was weer heerlijk om in weg te duiken. Nu heb ik alleen nog het boek hier rechts onder liggen en daar wil ik nog niet aan beginnen, want we gaan dinsdag een paar dagen fietsen en dan wil ik hem meenemen.

Net zag ik dat onze Jane nog een boek heeft uitgebracht. 
Even in de gaten houden of de bieb dat binnenkort ook heeft. 

Eerst las ik ter afleiding van de pijn in mijn oor, kaak, hoofd.
Maar die pijn is nu bijna weg en lees ik puur voor mijn plezier.

Naast lezen ben ik de afgelopen week bezig geweest met het uitbreiden, vernieuwen, opfrissen en opnieuw combineren van delen van mijn garderobe, aangezien ik heel veel van mijn kleren had weggegeven omdat ze me klein waren. 

Ik ben al heel aardig geslaagd. Ik kocht een jurk met een linnen, roze broek eronder die ik ook weer kon combineren met andere tuniekjes en lange blouses. Een tuniek in licht paars, een donkerblauwe wijde broek als ondergrond voor weer andere losse tunieken, een jurkje dat helemaal mooi precies past met een bijpassende legging (nieuw voor mij) eronder en een hele wijde strandjurk. 

Ik heb stof gekocht op de markt om zelf een witte linnen broek te gaan maken en nog twee lappen waar ik nog niet precies van weet hoe en wat... En ik heb van een lange blouse en een jurkje de mouwen er hoger ingezet omdat ze me iets te groot waren en dan lomper staan dan goed voor me is. En als klap op de vuurpijl  heb ik twee nieuwe beha's en een mooi onderjurkje, waarvan een beha een (heel lief) cadeautje was. Een vriendin die wat spulletjes van me had overgenomen kwam me een turquoise vest brengen dat haar zelf te groot was, en zo is het een drukte van belang in mijn kledingkast.

Ondertussen brei ik me een slag in de rondte en kijk ik suffe series, zoals Moedermaffia en bekeek ik de film 'Leef' na bijna twintig jaar voor een tweede keer, waarbij ik sommige stukken helemaal kwijt was, maar blijft een hele mooie film. 

De programma's op televisie zijn in de zomer echt bijna allemaal prut, ik volg nu nog: 'Het perfecte plaatje' en 'Project runway'. En ik mag - als altijd - graag de herhalingen van het programma: 'De verwondering' zien, altijd inspirerend en stemmend tot nadenken en gesprek.

Vanmiddag gaan Wim en ik naar mijn vriendin in Utrecht en morgen komt er een van onze eetclubjes eten. Maandagmorgen komt een lieve vriendin uit Amsterdam een dagje en dinsdag gaan Wim en ik voor onze vakantie een paar dagen fietsen, op tournee langs vrienden waar we overnachten en dan ook eens lekker lang kunnen tafelen en een glaasje doen. Daar verheug ik me ook enorm op. 

Een heel fijn weekend gewenst allemaal!

2 opmerkingen:

 1. Het Slechtste plan ooit heb ik als luisterboek na 3 uur verlaten, het zeurde me teveel door en het was in totaal 11 uur ruim.
  Denk dat ik de leeftijdgroep waarover het ging me niet meer zo aanspreekt als 70-er.
  Gaan de andere boeken ook over een dergelijk verhaal? Want op zich vond ik de schrijfstijl wel aardig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lot, het gaat in bijna alle boeken over een vrouw, jaar of 35 - 45, die zichzelf in de nesten werkt, en ook er weer uit. Heel vlot en met humor geschreven. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Groet, Jacquelien

   Verwijderen