Het was een feestje!


Tien jaar bloggen vraagt wel om een jubileum feestje. 
Dat kwam!

Gisteren kwamen drie lezeressen, Aly, Irene en Petra gezellig koffiedrinken en lunchen om dat feestje met mij te vieren. En wat was het leuk! 

's Morgens voor de ontmoeting was ik eigenlijk al een soort van ontroerd. Twee van hen moesten een heel eind treinen naar Zutphen, dat voelde heel warm dat ze dat er voor over hadden.

Waar ik helemaal niet op gerekend had was dat ik gelijk allemaal kadootjes kreeg, net of ik jarig was. Nou ja, mijn blog was jarig en zo klopte het ook wel weer.

Hier vertrok ik naderhand blij, bepakt en bezakt met lieve dingen om helemaal naar huis te lopen - om de hoek - ...

We hebben vijf kwartier in een uur gepraat, het was net of we elkaar al jaren kenden, en op een bepaalde manier kennen zij mij natuurlijk ook al wel, ze lezen al lang mee. Ook waren twee van hen van mijn leeftijd, en dat schept gelijk ook een band. We hadden het over ons werk, kinderen, opvoeding. Over creativiteit, schermtijd, vriendschappen en over onze energie, die tegenwoordig toch om een soort management vraagt en dat geeft ook helemaal niet. Ze vertelden wat ze leuk vonden aan mijn blog en waar ze zelf hun inspiratie opdoen en waar ze blij van worden.

Ik vond het zo fijn!  Naderhand zat mijn hoofd en hart wel heel vol. Moest ik weer even uitblazen. Ook hele mooie ervaringen zoals zo'n blogfeestje kosten energie. Kijk ons feestelijk aan de lunch, 
al is de fotograaf rechts eens stukje vergeten...

Een heel creatief bloemstukje, in een bakvormpje,
gelukkig klein, want we wonen niet groot,
een mooie kaars maakt het helemaal af.

Een set mooie kaarten om te versturen, 
die met de huisjes en de drukke vrouw hier rechts
vielen gelijk helemaal in de smaak.

Bijpassende postzegels met huisjes, die kende ik nog niet, 
 en een pot advocaat met chocola die ook vast gaat smaken.


Ze hadden er over nagedacht: Allemaal kadootjes die weer 'op gaan'. Zo blijf je niet met iets zitten. Behalve dan dit leuke huisje met het hartje erin. Dat heeft een plek gekregen naast mijn computer, en is zo een blijvende herinnering aan een hele mooie dag. Naast dit blogberichtje, dat we ook altijd weer even terug kunnen lezen en de foto's terugzien. Lieve meiden hartelijk bedankt! Het was echt een feestje!

4 opmerkingen:

  1. Wat leuk en gezellig. En verdiend (of moet dit nu met een t/dt) natuurlijk. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen. Groet, Tineke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was een warm en heel gezellige ontmoeting met jou en met elkaar. Een feestje 🎈

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ontzettend leuk en verdiend Jacqueline 10 jaar alweer super ga nog even door zo leuk ,jou binnenkant verhalen en foto's. Originele cadeautjes ook ..geniet lekker na .

    BeantwoordenVerwijderen