Oranje boven!Wat dachten we eigenlijk in de jaren 70,
toen we alles in het oranje wilden hebben?


6 opmerkingen:

 1. Met bruin en crème hè, vergeet dat ook niet. We vonden dat het in de mode was en daarom mooi en daarom moesten we het hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, de mixer en "sla zwierder" en het weegschaaltje staan hier ook nog...
  En: kijk eens in de kringloop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Jacqueline, ik lees je stukjes met veel genoegen ook al hebben we andere ideeën over inrichten. In mijn huis vind je veel oranje. Op de slaapkamers oranje Tretford vloerbedekking, zacht oranje plissé gordijnen en een paar donker oranje muren. Een gedeelte van onze buitenmuren is bedekt met cortenstaal. En in onze tuin vind je veel wilde afrikaantjes. Oranje zorgt voor een zonnige uitstraling in huis. Ik ben er heel gelukig mee en veel mensen verbazen zich over het effect van oranje in een interieur. Gelukkig hebben we allemaal andere ideeën over inrichten, en ik vind vele interieurs prachtig om te zien.
  Groetjes,
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hadden knaloranje tegels in de keuken en...ik vind het nog leuk.
  bovendien zijn slaapmutsjes en tagetes(afrikaantjes)rijkelijk vertegenwoordigd in onze tuin.Ondertussen is ons rijtjeshuis al jaren geleden ingeruild voor een arbeidershuisje en de oranje tegels vonden wij ,,niet staan,,Men vindt onze keuze voor staphorstblauwe kozijnen al erg gewaagd.En jouw berichtjes vind ik heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En dan nog al die oranje tupperware voorraadtrommels, koektrommel, citroenpers en diepvriesbakjes enz.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. We hadden in de jaren '70 , getrouwd in 1974: veel oranje, en bruin en groen. In de keuken een bruin plafond en oranje gordijnen. In de woonkamer een groene wand en behang met oranje en bruine motieven en bruine gehaakte gordijntjes. In de slaapkamer een oranje wand. En dan de nodige huishoudelijke zaken in oranje en bruin. Zelfs de eerste lakentjes voor het babyledikantje waren bruin/oranje. Net zoals het badje en aanverwante spullen. Vooral fleurig was het. Oranje vind ik nog steeds een mooie kleur. Groet, Tineke.

  BeantwoordenVerwijderen