Spannend allemaal!

 


Gisteren was ik net thuis van mijn afspraak met de oedeem therapeute, toen de telefoon ging. De assistente van onze huisarts was aan de lijn en vertelde dat er die dag gevaccineerd zou worden in de praktijk. Omdat er ook een aantal mensen van onder de 60 jaar op de lijst stonden waar nu een prikpauze voor is ingesteld, waren er een aantal prikken over. Ze belden nu de mensen tussen 60 en 65 jaar. Of ik ook mijn prik wilde hebben. Ik moest er dan met een uurtje zijn. 

Nou, ik heb er niet echt over na hoeven denken, ik ben gegaan. 

Ik vond het ook wel een beetje spannend.  Met name over de mogelijke allergische reactie had ik vragen, aangezien ik enorm allergisch ben voor wespensteken, en dan schijn je daar gevoeliger voor te kunnen zijn. Gelukkig gebeurde er niets en mocht ik na een minuut of 20 weer op huis aan. 

Gisteravond was ik wat rillerig, vandaag heb ik hoofdpijn en echt verhoging. maar dat hoort er blijkbaar bij. 

Ik blijf een dagje in bed, met af en toe wat bewegen om de trombose zo min mogelijk kan te geven.

Hoop dat het morgen weer wat beter gaat. 

Morgen heb ik ook weer een mammografie in het ziekenhuis, waar ik toch altijd weer wat spanning over opbouw en tegenop zie. 

Duimen jullie voor me? 


3 opmerkingen:

 1. Ah, ik duim voor je en ik steek een kaarsje voor je aan! Hoop dat je je beter voelt nu na de rillingen en verhoging van gister!! Succes vandaag! X
  (dat zijn trouwens een hoop uitroeptekens, lol..)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, natuurlijk duimen we! Ik werd eind vorige week geprikt met AZ, en heb er (tot nog toe) weinig last van. Ik ben er blij mee - vind het risico van corona hoger dan dat van de vaccinatie - en heb het idee dat we van de nu geldende maatregelen op den duur ook eecht beter worden (dan druk ik me zacht uit - ik vind het nogal eenzaam, dit jaar...)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toevoeging, te snel getikt: ook niet echt beter worden, moet dat zijn...

  BeantwoordenVerwijderen