Scoren met pechpunten!



Om iedereen die gelooft dat hier altijd alles als een trein loopt uit de droom te helpen: Ik scoorde deze dagen een paar pechpunten. Niets ernstigs, maar ook niet echt leuk!

Ten eerste kreeg ik keelpijn en daarna een hele hese droge kriebelhoest, waarbij tijdens hoestbuien de tranen me over de wangen liepen en het zweet me uitbrak. Ik denk door de waaiers die we hier veel hebben aan gehad. Het lijkt nu iets minder te worden, het wordt meer een losse hoest en een neusverkoudheid erbij.

Ten tweede kreeg ik vanmiddag een telefoontje dat van de linnen gordijnstof hier links op de foto niet meer genoeg meters te leveren zijn. Balen, ik had me verheugd om die morgen op te halen en deze dagen te gaan naaien.

Ten derde kreeg ik van iemand van de Kamer van Koophandel te horen dat mijn bedrijf Binnenkant niet op mijn naam staat, maar op dat van mijn man.

Toen ik zei dat dat niet klopte zei deze mevrouw: 'Jawel hoor, meneer van Heeringen is de eigenaar van Binnenkant. Het staat hier. En dan klopt dat.' Zucht!

Na veel doorvragen, meehelpen met zoeken naar een verklaring van de fout: Mevrouw, wij hebben dezelfde geboortedatum, zou uw computer dat verwisseld hebben?', 'Nee hoor we kijken altijd naar het BSN nummer, dus die fouten maken we niet!' en maar weer afwachten tijdens de KVK zoektocht van twee dames in de zogenaamde backoffice???, terwijl er steeds werd gezegd: 'Blijft u even aan de lijn' zat ik domweg zo lang op mijn eigen belminutenkosten in de wacht dat ik heb opgehangen.
Punt. Ik schrok er zelf van.

Toen werd ik terug gebeld. Er was inderdaad een fout gemaakt. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt. Daarmee kreeg ik de indruk dat ik toch iets verkeerd had gedaan en uitgebreid excuus werd er niet gemaakt. Wel zouden ze het gaan herstellen. Ik gaf ze nog even de tip om bij dit soort zaken te zeggen dat ze het zouden uitzoeken en dan zelf de cliënt terug te bellen.

Maar verder was ik te verbouwereerd om te vragen hoe ze dit nu goed gingen maken....
En nu vind ik dat zo stom van mezelf!


1 opmerking: