Kippenvelmomentjes...


Gisteren was Wim 's morgens met zijn moeder op bezoek geweest bij zijn oude zieke vader in het verpleeghuis. S middags gingen we samen even op bezoek bij onze dochter en de kleinkindjes. Naderhand bleek dat het voorlopig de laatste keer is geweest om daar samen naar toe te gaan. Met de nieuwe regels kunnen we niet anders dan af en toe alleen gaan, behalve als de regel een uitzondering gaat maken voor mensen die een huishouden vormen. 

De kleintjes mochten samen in bad, dus heb een heerlijk half uurtje gezellig naast het bad gezeten om dat mee te maken. Daarna heeft onze dochter pannenkoeken gebakken. Ik mocht Marijn daarna helpen bij het eten. Ik rolde een pannenkoekje op en sneed ze stukjes in gaf ze met een vorkje, maar zodra hij de de kans kreeg greep hij met zijn handjes in zijn bordje om maar te pakken wat hij kon krijgen. Er gingen grif twee pannenkoeken naar binnen. Daarna nog een schaaltje blauwe bessen. Heerlijk zo'n jongetje dat graag eet. Helemaal omdat hij tot een maand of twee geleden nog veel spuugde en eigenlijk niet genoeg groeide. Nadat hij minder ging tijgeren en meer ging kruipen en staan verminderde dat spugen gelukkig. Iets met de klep van de maag die nog niet goed sloot. En nu is het Hollands welvaren, met witte, blonde krulletjes en rode wangen. Er komen ook zes kiesjes aan...

Op de terugweg in de auto luisterden we naar de inauguratie van Harris en Biden. En hoorden we Lady Gaga en Jennifer Lopez zingen. Daar waren toch wel kippenvel momentjes bij. Vooral nu Amerika voor het eerste een vrouw krijgt als vice president. Ik wens ze veel succes!

Kamala Harris legt de eed af.


2 opmerkingen:

  1. Prachtig en hoopgevend de inauguratie van Joe Biden en Kamala Harris.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel herkenbaar wat je schrijft over op bezoek gaan bij de kleinkinderen. Bij ons is het geleden van begin oktober dat we bij elkaar op bezoek gingen. Sindsdien mag het niet meer in België. We proberen nu wekelijks, indien het weer het toelaat, samen met hen en de zoon een boswandeling te maken. Dat is niet hetzelfde, maar blij dat dit nog kan!

    BeantwoordenVerwijderen