Binnenkant op Eenvoudig Leven!


Teunie van haar blog: 'Eenvoudig Leven' schreef zo'n prachtig stukje over Binnenkant. 

Ik werd er verlegen van. Maar net niet verlegen genoeg om het hieronder niet eventjes te kopiëren. 

Kijk, dan hoor je het eens van een ander...BINNENKANT
En dan ga ik ook met alle plezier allerlei leuks vertellen over BINNENKANT.

1 uur gratis!
Jacquelien van Binnenkant is interieurarchitect. Een heel bijzondere. Ik kan het weten, want ik heb al eens van haar diensten gebruik gemaakt ;-).
Waarom is Jacquelien en bijzondere interieurarchitect? Ik vind haar bijzonder, omdat ze niet zonder meer een compleet nieuw interieur adviseert, maar juist gebruik maakt van het bestaande. Je goede en geliefde spullen hoeven niet naar de stort. Ze worden in je nieuwe interieur gewoon (her)gebruikt! Dat kan door spullen op een andere manier neer te zetten, op een andere manier te gebruiken, of door ze een beetje te veranderen door bijvoorbeeld een ander kleurtje. Het mooie hiervan is, dat goede materialen niet onnodig op de stort terecht komen én dat een interieurverandering niet onnodig veel geld hoeft te kosten.

De specialiteit van Jacquelien is toch wel: gebruiksgemak realiseren! Je kunt nóg zo´n prachtig interieur hebben, maar als het niet praktisch is, er niet genoeg opbergruimte is, het niet gemakkelijk te onderhouden is, dan heb je er in feite niet veel aan. Je wilt immers niet in een showroom wonen, maar in een fijn (t)huis!

Jacquelien heeft een leuke actie voor een interieur-adviesgesprek: het hele najaar (dus tot 21 december) is het eerste uur gratis. Dat is het zogenaamde ´duwtje van de zaak´. Concreet: een interieur-adviesgesprek duurt gemiddeld twee tot drie uur. Met deze actie heb je zo´n gesprek dus (bijna) voor half geld!

Hoe gaat zo´n gesprek in z´n werk? Jacquelien komt bij je thuis om kennis te maken en naar je wensen te luisteren. In zo´n persoonlijk gesprek bij jou thuis kan Jacquelien sfeer proeven en aanvoelen wat voor soort woon-type je bent. Aan de hand van het gesprek maakt Jacquelien dan een een voorstel, compleet met plan van aanpak. Het hele verhaal nalezen kan hier: Binnenkant, interieuradvies


"Opgeruimd wonen¨ voor de halve prijs!
Een nieuw interieur is voor jou misschien (nog) helemaal niet aan de orde. Je hebt een andere wens: ein-de-lijk eens een fijn opgeruimd huis! Maar hoe bereik je dat?
Als bloglezer weet je, dat ik dit jaar ook serieus de strijd aangegaan ben tegen de rommel. Hoe heerlijk is het om ruimte na ruimte grondig op de ruimen en je huis terug te veroveren! Van veel mensen hoor ik, hoe aanstekelijk het werkt, als ik over m´n opruimactie schrijf. Ze schrijven me: ik krijg direct zin om óók aan de slag te gaan!

Jacquelien heeft de thuisstudie ¨Opgeruimd wonen¨ ontwikkeld. Met deze studie krijg je handvatten aangereikt om eens en voorgoed met de rommel in je huis af te rekenen. Systematisch komen alle ruimten aan te orde. Zo wordt de klus in overzichtelijke stukjes opgedeeld. Maar eerst en vooral fungeert de thuisstudie toch wel als motivator. De bekende stok achter de deur die we allemaal weleens nodig hebben om een lastige klus aan te pakken én af te maken.

De thuisstudie ¨Opgeruimd wonen¨ is opgedeeld in 24 stappen. Die stappen doorloop je in je eigen tempo. De moeilijkheidsgraad loopt langzaam op. Na elke stap breng je per e-mail verslag uit aan Jacquelien. Je geeft dan ook aan waar je tegenaan loopt, wat je lastig vindt. Jacquelien geeft persoonlijk feedback.

Als lezer van Eenvoudig Leven is de thuisstudie dit najaar beschikbaar voor de halve prijs, nu van 240 voor slechts 120 euro. Omgerekend krijg je dus 24 lessen voor 120 euro = 5 euro per les! Geef bij aanmelding gewoon even door, dat je via mij komt. Dan wordt de korting berekend.

Wil je nog eens alles rustig nalezen over deze thuisstudie? Kijk dan hier:
thuisstudie ¨Opgeruimd wonen¨

Is thuisstudie nu juist niets voor jou, maar wil je wel van je rommelige huis of onoverzichtelijk administratie af? Jacquelien is ook graag je persoonlijke opruimcoach bij jou thuis om samen achterstallige klussen aan te pakken. (lees meer)

Extra inspiratie
Zin in extra, leuke, inspirerende info? Kijk dan vooral ook op de blog van Jacquelien: blog Fijn Wonen.

Lieve Teunie, bedankt voor de prachtige woorden.
It made my day!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten