Nostalgie

 


 
 
Deze dingen zie je toch echt nergens meer tegenwoordig!
 
Jammer?
 
 

8 opmerkingen:

  1. Ik heb nog twee vuilnisbakken in mijn tuin staan. 1 als glasbak en de ander als plastic afvalbak. Worden vast een erfstuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier in Engeland bezorgt de melkboer nog gewoon zulke flesjes melk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier in Engeland bezorgt de melkboer nog gewoon zulke flesjes melk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De telefoonklapper (van mijn moeder) heb ik 2 jaar geleden weggegooid, de melkflessen mogen wat mij betreft terug ipv die eñorme berg plastic flessen die dagelijks de wereld overspoelen (letterlijk in de zeeën) en als de vuilnisbakken toch weer eens voldoende zouden zijn voor een gezin? Dan zouden mijn zorgen voor het milieu veel minder zijn. Vroeger was het goed, voor het milieu nochtans;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De telefoonklapper (van mijn moeder) heb ik 2 jaar geleden weggegooid, de melkflessen mogen wat mij betreft terug ipv die eñorme berg plastic flessen die dagelijks de wereld overspoelen (letterlijk in de zeeën) en als de vuilnisbakken toch weer eens voldoende zouden zijn voor een gezin? Dan zouden mijn zorgen voor het milieu veel minder zijn. Vroeger was het goed, voor het milieu nochtans;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. de telefoonklapper is prima te gebruiken om je wachtwoorden in op te schrijven. niet te hacken en makkelijk te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik ben al hele tijd opzoek naar telefoonklapper, hadden wij vroeger ook een, super makkelijk, dus wie maakt mij blij met zo,n telefoon klapper

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Achja die flessen melk ... 6 in een kratje elke week kwam de melkboer aan de deur...
    En die vuilnisbak ... stinken !!niet normaal

    BeantwoordenVerwijderen