Volgend jaar weer!






Kijken vanaf de galerij en vanaf de parkeerplaats beneden.

Het was nog wel even spannend gisteren. Het regende tot een uur of zes, maar in de avond hielden we het gelukkig droog. 

De mensen van de bioscoop draaiden voor de film om half negen uur zou beginnen een concert van De Dijk, wat de feestvreugde al wel verhoogde. Langzaam werd het donker, mensen zochten een plekje, we brachten lekkere snoeperij en popcorn rond, en toen ging de film: 'Ja zuster, Nee zuster' van start.

Het licht van de parkeergarage was wat te fel, het geluid was in het begin te zacht en voor sommige mensen was het echt te koud, maar de film werd goed ontvangen, er werd meegezongen en na afloop klonk applaus! Volgend jaar weer! 

Misschien met meer mogelijkheid voor kennismaken en gezellige napraat. Nu zaten de mensen per etage op de galerij en hadden geen contact met de mensen die beneden op de parkeerplaats zaten. En omdat het koud was bleef daar niemand hangen. Fijner zou zijn om met elkaar ergens terecht te kunnen waar het licht en warm is, maar dat zou misschien in de Broodfabriek, naast de witte muur kunnen? Maar eens gaan overleggen daar!


2 opmerkingen:

  1. Op aanraden van iemand, kom ik op je blog terecht. Wat een orgineel initiatief. Die grote witte muur leent zich uitstekend voor een film. Fijn dat het zo geslaagd was, hier wordt nog jaren over nagepraat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jacquelien en Anita hierboven, in lees jullie beide blogs al jaren, hoe grappig dat jullie elkaar in mijn hoofd al lang kennen en waarderen. Wat jullie schrijven brengt mij altijd vrolijkheid, nieuw inzicht of een duwtje in de goeie richting (van een opgeruimd hart en hoofd). Moedig voorwaarts!
    Mijke

    BeantwoordenVerwijderen