'Eenvoudig leven'Al jaren volg ik de blog 'Eenvoudig leven' van Teunie die heel inspirerend schrijft over haar volle leven met man Willem en hun tien kinderen. Ze schrijft - met een mooi taalgevoel - over haar kook- en bakkunsten, hoe ze zinvol en bewust leeft, hoe ze haar kinderen opvoedt en hoe ze de rommel van een groot gezin probeert voor te blijven. 

Als ik wel eens moe ben dan denk ik gewoon aan Teunie die elke dag voor een groot gezin kookt, haar eigen brood bakt, zelf haar wol spint, van alles en nog wat handwerkt, kippen en bijen houdt en 's morgens om vijf uur vrolijk op staat om de was te gaan strijken.
   
Ik heb drie keer een maand een advertentiebanner(tje) gehad op haar blog (waar kun je dat beter doen dan bij haar: het geld komt goed terecht en ze heeft heel veel lezers), maar daarnaast heeft Teunie zelf een stukje geschreven over mijn blog, website en thuisstudie: 'Opgeruimd wonen!'
Misschien vindt u het leuk om eens uit haar mond over mijn werk te horen, daarom heb ik de bijdrages die over mij gaan hieronder gekopieerd: 

------------------------------------------------------------------------------------

Eerst wil ik noemen Jacquelien Koopman die adverteert met haar prachtige blog: Fijn wonen. Misschien heeft u al op de banner geklikt en bent u al een kijkje wezen nemen. Grote kans dat u net zo aangenaam verrast was als ik, toen ik dit blog voor het eerst zag.
Als ik woorden moet geven aan dit blog dan komt er in mij op: Rust, Eenvoud, Vrolijkheid, Opgeruimd, Grapjes, Hergebruik.

Wat nu zo leuk is, is dat die woorden nu juist staan voor het bedrijf achter de blog.
De blog 'Fijn wonen' is namelijk gerelateerd aan Binnenkant. Bij Binnenkant, of liever: bij Jacquelien, kunt u terecht voor alles wat met fijn wonen te maken heeft.

Jacquelien is opruimcoach. En opruimen is toch wel dé basis voor fijn wonen.
Wanneer het rommelig is in je huis, is het meestal ook rommelig in je hoofd.
Je kunt dan niet genieten van rust en schoonheid. Sommige mensen zijn van nature opgeruimd (letterlijk en figuurlijk). Maar voor veel mensen geldt, dat ze er echt moeite voor moeten doen om hun huis en hun leven opgeruimd te houden. Dat is ook niet zo raar als je bedenkt wat er heden ten dage allemaal van je verwacht wordt. Het is dan fijn dat er mensen zijn zoals Jacquelien.
Zij kan je helpen om je huis(houden) te organiseren en te structureren. Om alles op te ruimen en ook opgeruimd te houden. Niet alleen je directe leefomgeving, maar bijvoorbeeld ook je administratie. Binnenkant biedt hiervoor cursussen aan, maar Jacquelien kan ook persoonlijk naar u toe komen. Net wat nodig is. Net wat u wilt.

Fijn wonen heeft echter niet alleen te maken met 'opgeruimd wonen', maar ook met 'schoonheid'.
Ook hiervoor geldt dat sommige mensen altijd precies weten wat bij elkaar past. Die kopen altijd precies de juiste accessoire. Die kiezen precies de goede kleur verf. Zij weten van hun huis echt een plaatje te maken. Maar veel mensen weten niet goed hoe ze zoiets moeten aanpakken.
Jacquelien is binnenhuisarchitecte en zij kan u helpen. Het maakt niet uit of het gaat om de inrichting van een heel huis, of alleen adviezen voor het verbouwen van een keuken. Alles is mogelijk.

Als derde pijler voor fijn wonen is daar ook nog de portemonnee. We kunnen namelijk een perfect opgeruimd en mooi ingericht huis hebben, als onze financiën een rommeltje zijn, dan kunnen we er niet van genieten. Binnenkant kan helpen bij het ordenen van de financiën, zodat er inzicht ontstaat. Jacquelien ontwierp daarvoor de cursus 'vrolijk besparen'.

Opruimen, schoonheid en besparen zijn de drie thema's die je op de blog: 'Fijn wonen' op een frisse manier tegenkomt. Ga er eens lekker lezen (en kijken!) en wordt gratis volger om niets meer te missen.

En als u de 'klik' voelt en behoefte heeft aan meer informatie, een cursus, of advies, neem dan contact op met Binnenkant!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Binnenkant Een ander vertrouwd 'gezicht' is Binnenkant. Jacquelien, de eigenaar en drijvende kracht achter Binnenkant, is opruimcoach èn binnenhuisarchitect. Dat is een bijzonder fijne combinatie. Zij kan u eerst helpen om orde te scheppen in uw leefomgeving, maar daarna en daarnaast kan ze ook tips geven om uw woonomgeving mooier en prettiger te maken!

Informatie en inspiratie
Natuurlijk kunt u op haar 
website kijken voor informatie, maar u kunt ook kijken op haar blog Fijn wonen. Daar vindt u niet alleen informatie, maar vooral ook inspiratie.

Rondbrief
Wilt u van tijd tot tijd geïnformeerd worden over alles wat Binnenkant te bieden heeft? Schrijf u dan in voor de 
rondbrief.

Elk kwartaal komt er een nieuwe rondbrief uit. In de rondbrief vindt u praktische tips, doet u inspiratie op voor opruimen en/of uw interieur, kijkt u binnen in een 'gewoon maar bijzonder' huis enzovoorts. Ook de rondbrief van herfst 2014 biedt weer enorm veel kijk- en leesplezier!  U kunt bijvoorbeeld aan een leuke wedstrijd rond het thema 'appels' meedoen.

En er is uitgebreid aandacht voor 'gelukkig zijn met minder spullen'.
Allemaal gratis inspiratie voor wie zich inschrijft voor de rondbrief. Doen dus! -------------------------------------------------------------------------------------

Thuisstudie 'Opgeruimd wonen!'

Jacquelien van Binnenkant heeft iets speciaals.
Zij ontwierp een zeer inspirerende thuisstudie: 'Opgeruimd wonen!'.
Deze prettige thuisstudie maakt een fijn en opgeruimd huis voor iedereen mogelijk.
In een serie van 24 lessen neemt Jacquelien u stapje voor stapje mee naar een prettig georganiseerd huishouden. Ideaal voor mensen die hier graag hulp bij hebben maar het het liefst in hun eigen tempo en omgeving doen en zonder dat er 'een vreemde' over de vloer komt.

Hoe werkt het?
De werkwijze is heel eenvoudig. U krijgt één voor één de lessen digitaal in uw mailbox.

In de les staat duidelijk beschreven wat het doel is en hoe u dat doel bereikt. Er worden veel tips gegeven en de toon is positief en motiverend. Aan het einde van de les staan huiswerkopdrachten. Deze opdrachten zijn in het begin eenvoudig en goed te overzien (bijvoorbeeld het ontdooien, schoonmaken en opnieuw inrichten van de  koelkast en de vriezer) en worden langzaamaan uitdagender en omvangrijker. Bekijkt u de Voorbeeldles maar eens.

U stuurt een verslagje van uw opruimsuccessen (soms met foto's) terug en krijgt van Jacquelien feedback en tips. Als kers op de taart krijgt u eventueel ook interieuradviezen, want Jacquelien is naast opruimcoach ook binnenhuisarchitect. Hoe leuk is dat!

Jacquelien zegt zelf over deze studie:
U kunt er gerust op zijn dat met het doorlopen van de lessen en het maken van het huiswerk uw hele huis straks op orde zal zijn. Daarna kunt u volop genieten van meer tijd, ruimte, overzicht, rust en woongeluk.

En wie wil dat niet?

Jacquelien heeft een speciale introductie-aanbieding voor deze studie. Dit voorjaar kost de cursus geen 240,00 euro maar slecht 180,00 euro. Dat betekent nog geen 10 euro per les!

Klik voor alle informatie op de banner hier links van deze blog, of ga direct naar Binnenkant


-------------------------------------------------------------------------------------

Tot zover Teunie,
hoe leuk is het wanneer iemand die je zo hoog hebt zitten
zulke vriendelijke woorden over je schrijft!

Kijk eens in de rechterkolom van mijn blog,
daar ziet u haar blog 'Eenvoudig leven' staan
en neemt u eens een kijkje, zo inspirerend!1 opmerking:

  1. Zo ben ik ook bij jou terecht gekomen. Via de blog van Teunie.
    Overigens is zij gezegend met een dosis energie die niet iedereen gegeven is.

    BeantwoordenVerwijderen