En het opruimen gaat verder.
Gisteren heb ik deze tuinstoel aangeboden op de Facebook weggeefgroep WGDGO.
Maar liefst 52 mensen wilden de stoel graag hebben. Zojuist heeft nummer 34 gewonnen.
Ja, het is een prachtige stoel, origineel uit de jaren 60.
De kleuren zijn nog prachtig en alles doet het nog. Helemaal speciaal is het zonneschermpje.

Maar ja, hij lag al weer jaren op zolder en ik gebruik hem niet omdat ik bij deze stoelen altijd bang ben dat hij' instort' en dat mijn of iemand anders zijn vingers er tussen komen...

Ook is er een hele grote tas met cassettebandjes uit de jaren 80 en 90 opgehaald. Ik vond het zonde om deze bandjes weg te kieperen. En zowaar iemand was er blij mee. En daar ging een tas vol met Eric Clapton, Herman van Veen, Mercedes Sosa, Nina Simone, Chopin en de liedjes van Ja zuster Nee zuster. En natuurlijk de diverse verzamelbandjes die we maakten voor feestjes of andere gelegenheden. De mensen die het meenamen zouden zich laten verrassen zeiden ze.


Voor onze verjaardag hebben we van de kinderen een Bose Sound Link gekregen, een boxje om - via een tablet - alle muziek van Spotify en ook gewoon de radio op af te kunnen spelen. Het ding heeft een heel mooi geluid en is overal mee naar toe te nemen. Zo zaten we gisterenmorgen onder onze parasol met - zachtjes - de Carpenters aan de koffie met de weekendpuzzel.

En zo konden we toen dus ook al onze cd's weg doen. Ik heb ze doorgenomen en onze mooiste muziek in ons Spotify bibliotheek en afspeellijsten gezet. Een enkele speciaal gemaakte cd wordt door onze schoonzoon gedigitaliseerd. En de rest kan weg. Inclusief de cd-rekjes. Dat ruimt op.

Zo staat hier in de gang nu een groot krat met al onze cd's. Iedereen die binnen komt mag uitzoeken wat hij of zij wil hebben. Dat is zeker ook zo leuk omdat we zo steeds gesprekjes hebben over 'onze' muziek. Zo ging de buurman voor wie wij een postpakketje hadden aangenomen weer weg met het pakketje en twee cd's van Gare du Nord.

Wie nog belang heeft bij twee van deze kleine tv-tjes mag ze ook op komen halen.

Ze doen het allebei nog prima.
De linkse hier op de foto is een speciaal geval: Nog in zwart wit en zonder afstandbediening.

Echt een collectors item!Geen opmerkingen:

Een reactie posten