Nog 20 minuten, dan mag mijn zelfgebakken brood uit de oven.
Gemaakt onder de leiding van goede vriend (en banketbakker) Rik,
van biologisch speltmeel, droge gist, keltisch zeezout en handwarm water.
Helemaal echt met voor-rijs en na-rijs.
En natuurlijk gekneed in onze prachtige kitchenaid keukenmachine.
Hij lijkt in ieder geval heel mooi gerezen, de spanning stijgt!
Even mijn gedachten verzetten,
want toen de fysiotherapeut vanmorgen vroeg hoe het nu ging
begon ik tot mijn eigen schrik te huilen....
Volgens hem gaat het wel goed komen,
Maar het duurt wel lang.
Zo meteen eerst maar eens een lekker gezond boterhammetje...
Mooie therapie, bakken en daarna genieten. Ik weet zeker dat het je gaat lukken. Groet El
BeantwoordenVerwijderenvan bakken word je blij.........
BeantwoordenVerwijderenvol verwachting....
was het een heerlijke boterham..
kan niet anders met zoveel liefde bereid!!
groet
Marrian
Frappant, m'n zus had het (in een moeilijke tijd voor haar) dan over een troostbroodje.
BeantwoordenVerwijderenHet is trouwens heerlijk om brood te bakken en van de lekkere geur in huis krijg je al een ander gevoel!! Sterkte en groetjes Ria