Heel erg jammer!


Ik moet toegeven dat ik de laatste weken niet meer op het blog van Vlasje had gekeken. Ze staat rechts onderaan mijn blog bij mijn meest favoriete blogs, ik hoefde maar te klikken.

Gusta is overleden, maar haar blog: www.vlasleeuwenbekje.blogspot.com - over groen, bewust en licht leven - zou in de lucht blijven. En af en toe keek ik nog wel eens terug over bij haar. 

Ik zag dan ook dat mijn blog, steeds met de laatste blogbericht, bovenaan in het rechter rijtje van door haar aangeraden blogs terug te vinden was. Dat gaf een vertrouwd gevoel alsof ik nog even een beetje contact maakte. 


Ik las dan ook nog even over de dappere manier waarop ze met de naderende dood omging, hoe ze steeds de regie hield en zo blij was met de voortreffelijke zorg in het hospice de laatste weken van haar leven.

Ik ben zo benieuwd wat ze er van zou vinden, van de Nederlandse politiek, met die knullige formatie. En van de klimaatverandering en de natuur die het zo moeilijk heeft met wat wij mensen haar aandoen. 

Dat kon ik natuurlijk al een tijd niet meer lezen, maar ik kon me voorstellen wat ze zou schrijven. En hoe ze zich - met mij - zou verheugen op het WK schaatsen de komende dagen.

Dus ik schrok toen ik onderstaand bericht te zien kreeg toen ik haar link aanklikte. Heel jammer dat het blog verwijderd is. Ik snap het ook niet, het zat toch niemand in de weg... Echt heel erg jammer!

 Blog is verwijderd

Helaas, de blog op vlasleeuwenbekje.blogspot.com is verwijderd. 


5 opmerkingen:

  1. Ja,ik betreur het ook.Vlasje gaf ook na haar heen gaan ,,steun,,.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens mij wilde Vlasje iedereen de mogelijkheid bieden om ook na haar dood haar blog te kunnen lezen/herlezen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vond jou ook via haar blog.Denk nog vaak aan haar, voelde me echt verbonden met deze wijze vrouw.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Joh. Dat heeft haar familie of vrienden helemaal niet gedaan. Er waren meldingen dat een blog wat niet meer actief is, verwijdert word. Ik vind het ook heel erg jammer maar niet gaan wijzen naar mensen die er geen invloed op hadden

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Goudsjeblommen en geboen, dankjewel voor je reactie, ik weet inderdaad niet hoe dat gegaan is, dat verwijderen van het blog van Vlasje. Misschien heeft de familie er niets mee van doen gehad of het niet tegen kunnen houden. Ik heb de tekst in mijn blog aangepast. fijne dag, groet, Jacquelien

      Verwijderen