Een mooie uitvaart voor elk budget


In het tijdschrift Genoeg wordt deze workshop genoemd:

Online workshop: een mooie uitvaart voor elk budget

Rond een overlijden staat je hoofd niet naar geldzaken, daarom is het zo verstandig je er eenmalig in te verdiepen als er nog niks aan de hand is. Want door gebrek aan kennis en voorbereiding vallen we bij een sterfgeval blind van verdriet in de armen van de commercie.

Met deze online workshop van Marieke Henselmans leer je de belangrijkste zaken over een mooie en betaalbare uitvaart en hoe je zelf de regie kunt houden.

Laat je niet kisten – een mooie uitvaart voor elk budget in het kort:
– Datum: woensdag 21 februari, van half 8 tot 21 uur.
– Prijs: € 35,- inclusief een boek naar keuze:
  • ‘Laat je niet kisten door de commercie’
  • ‘Wegwijzer voor nabestaanden’
  • 'Werkboek bij laat je niet kisten'
Aanmelden via deze link

Zoals alles van Marieke Henselmans kan ik niet anders dan haar van harte aanbevelen.

1 opmerking:

  1. Ik heb jaren in de uitvaartbranche gewerkt en heb aan den lijve ondervonden dat Marieke vindt dat alle uitvaartondernemers oplichters zijn en dat je de kosten heel goed in de hand kunt houden. Natuurlijk zullen er oplichters zijn, maar de uitvaartondernemers die ik ken en waar ik bij gewerkt heb, daar klotst het geld niet tegen de plinten hoor. Je kunt door slimme keuzes te maken best een mooie uitvaart hebben voor minder geld, maar een graf is bijvoorbeeld in de ene gemeente duurder dan de andere, daar heb je geen invloed op. En als iemand overlijdt kun je die prima thuis opbaren, maar als het buiten warm is dan heb je toch echt koeling nodig anders is een overledene binnen een paar dagen niet meer toonbaar. Om het nog maar niet over de geur te hebben die dat met zich meebrengt en je nooit meer je huis uitkrijgt. Dus ja veel zelf doen, maar niet alles is te voorkomen en niet elke uitvaartondernemer smeert je dure dingen aan. Je kunt altijd zelf kiezen en belangrijk is om altijd een prijsopgave te vragen voordat je een handtekening zet. Anna Heijtsma.

    BeantwoordenVerwijderen