Ik vind ons best wel zielig


De GGD heeft mij 'thuisbemonsterd' voor de Corona. Twee vrouwen helemaal in een beschermend pak!

De vervangende huisarts kwam, ook helemaal in pak. Die was heel kordaat. Ik heb een fikse oorontsteking, waarvoor ik een antibioticakuur krijg. En sterke pijnstillers.

De plek op mijn buik is een complicatie van de tromboseprikken. Een onderhuidse bloeduitstorting. Daar hoef ik me geen zorgen om te maken. Wel wilde ze de tromboseprikken - die vorige week op raakten -  direct hervatten, vanwege mijn immobiliteit en de Corona. Daar had ik zelf helemaal niet aan gedacht. Punt voor de huisarts. Sowieso heel fijn dat ze wilde komen. Een heel aardige en kundige dokter.

De apotheek belde net dat ik er een maagbeschermer bij moest gebruiken, vanwege de pijnstillers en de tromboseprikken, om het risico op maagbloedingen te voorkomen.

Nou ja, ik vind het allemaal wel heel veel en heel lastig. En ik zit er wel even helemaal doorheen. De stemming hier in huis is ook niet heel gezellig, met al het geregel en het allebei ziek zijn en er niet uit kunnen....  


4 opmerkingen:

  1. Dit lijkt me niet fijn om zo mee te maken. Wel fijn dat ze er nu "boven op" zitten. "Het moet eerst erger worden voor het beter wordt" Ach zo'n mooie dooddoener. Jullie zitten er maar mee. Hopelijk gaat het morgen beter dan vandaag. Sterkte. Groet, Tineke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verschrikkelijk veel sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan me goed voorstellen dat je er even doorheen zit. Het is ook allemaal niet niks wat er op jullie pad ligt. Ik hoop dat jullie snel weer opknappen. Veel beterschap en sterkte toegewenst! Groetjes Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen