Mijn keukenspullen op de slaapkamer...



Wij hebben - vinden wij - een slimme tactiek bedacht om te bekijken wat we mee kunnen verhuizen en wat niet. Zo hebben we op zolder twee stellingkasten die in onze berging zouden moeten passen. Nu zetten we dingen die we daar willen gaan opbergen alvast in die stellingkast. Dan kunnen we gelijk zien wanneer die vol is en wat weer af moet vallen van onze verhuislijst.

In onze keuken hebben wij nu een boven raam waar ik in de vensterbank een stel mooie kannen had verzameld. Dat raam heb ik straks niet meer. 

Toen bedacht ik dat we een simpel boekenrekje dat nu nog op onze slaapkamer hangt wel aan de wand tegenover ons keukenblokje zouden kunnen ophangen. En om te zien of dat wel leuk zou kunnen staan heb ik - toen Wim toch zijn boeken er al had gehaald om te sorteren voor houden of weggeven/verkopen - alvast mijn kannen er in gezet. 

Ik word er wel blij van. 
Een leuk stilleven dat ik zie als ik s morgens opsta. 
Kan ik vast al een beetje wennen... 


Wim wil ook wel de haakjes die hij onder onze keukenplank had gemaakt waar de bekers aan hangen ook wel onder de onderste plank van het kastje draaien. Wordt het helemaal gezellig!

2 opmerkingen: