Leuke mailtjes (her)lezen als het weer zo grijs is...



Wij vonden het ook prettig afgelopen zaterdag. Je hebt ons geïnspireerd en ons weer meer woonplezier gegeven. (Germa)

Dit is inderdaad een heel leuk idee met dat wandje en relatief eenvoudig en goedkoop te realiseren! Dat ga ik even wat verder uitwerken. Top! (Jako)

In de zomer van 2016 hebben we je gevraagd een plattegrond te schetsen voor ons nieuwe appartement. Wij hebben veel steun gehad aan je tekening; heel handig om het meerwerk te bepalen en onze nieuwe meubels aan te schaffen. 
Sinds begin november wonen we er. Het is heel mooi geworden en het was redelijk eenvoudig in te richten met jouw plattegrond in de hand. Wanneer je dat leuk vindt, ben je van harte welkom om eens te komen kijken hoe het geworden is. (Jolanda)


Na het bezoek in december hebben we gelijk al jouw ideeën genoteerd. Er waren een aantal zaken die we niet zelf hadden bedacht, maar ook het bevestigen van dingen die we zelf ook al hadden bedacht door iemand met kennis van zaken vonden we fijn. Toen we alles genoteerd hadden, hadden we eigenlijk weinig vragen of onduidelijkheden meer. We hebben nu veel ideeën en nog veel meer zin om er aan te beginnen. We denken in deze fase geen hulp meer nodig te hebben. Mocht dit in een latere fase nog wel zo zijn, dan melden we ons zeker weer, want we vonden dat je een prettige manier van werken had!  (Gea)

Ik kijk ook goed terug op jou bezoek aan ons huis en met je adviezen heb je mij weer richting gegeven, het gevoel dat ik weer verder kan. Je hebt mij met andere ogen laten kijken naar onze woonplek, mijn man kan zich in de vele adviezen ook aardig vinden. (Riny)

Het was leuk dat je er was. De tafel staat nog steeds in de lengtepositie en dat bevalt uitstekend. Zo blijft ie. 
Zoals je zegt: nu stap voor stap op weg naar een fijner huis.  Dus je hebt een goede aanzet gegeven. Dank je wel. Het eindresultaat zal nog even duren, maar daarvan ga ik je zeker foto’s sturen. (Janny)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten