Take a break from the sun!
Ik wou dat de zon er eens eventjes tussen uitging.
Niet letterlijk natuurlijk, gewoon wat wolken en regen er tussen.

Het is zo superjammer om te zien dat alles hier zo verdroogt.
Alles in de natuur en in mij snakt naar regen en afkoeling.
En de zomer gaat er juist nog een schepje bovenop doen.

Ik merk dat ik het lastig vind om er goed mee om te gaan.
 Hoe doen jullie dat? Hoe houd je je goede humeur? 
Ik heb echt even advies en tips nodig.3 opmerkingen:

 1. Ja ik herken het, lastig. Aan de ene kant is het heerlijk dat de zomer zo mooi is. Vakantiegangers kunnen volop genieten, want een verregende vakantie is sneu.
  Aan de andere kant schreeuwt de natuur om water.
  Gisterenavond keek ik via uitzending gemist naar Recht van Spreken (uitgezonden afgelopen maandag, was al een herhaling) met Witteveen. Wat een mooi mens, ik vind hem heel inspirerend. Misschien een tip?
  Hou je haaks, alles js tijdelijk. Uitspraak van Loesje "alles is voortdurend in verandering en dat zal altijd zo blijven"
  Groeten Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik hoor van veel mensen dat je verzetten averechts werkt. Misschien moet ik proberen er niet tegen op te zien en het te nemen als het komt. Idd zoals Witteveen. Ik heb het gezien. Wat een inspirerende man. Ik wens je een fijn dag, Jacquelien

   Verwijderen
 2. Volgens Trouw worden "we" gelukkig van mooi weer - nou, ik niet! Ik kwam terug van vakantie omdat het me te warm was - vakantie in mijn eigen achtertuin, in de schaduw met een mooie boek, op het warmst van de dag binnen voor de ventilator is een veel beter idee!
  Wat is die Wim van jou toch een lieverd! Om je zo op te porren tot activiteit, en je te laten rusten tussendoor. Fijn hoor, iemand die zo goed voor je zorgt!

  BeantwoordenVerwijderen