Van dit boek werd ik zo blij!Dit boek kreeg ik cadeau van Wim. 
Ik had het bij een vriendin gezien en was er verliefd op geworden.
Wim heeft het stilletjes besteld en zo lag er een pakje van bol.com


Een boek vol prachtige foto’s, authentieke Veldkeukenrecepten en wetenswaardigheden over de herkomst van al die biologische streekproducten. Daarnaast gaat een belangrijk deel van het boek over broodbakken. Kortom, een boek vol gouden tips om thuis zelf mee aan de slag te gaan!

Wat begon met een mobiele mini-keuken in een bakfiets, is in zestien jaar tijd uitgegroeid tot De Veldkeuken; één van de meest geliefde en karakteristieke plekken van Utrecht om te eten. Alles wat het omringende landgoed Amelisweerd aan lekkers te bieden heeft, komt er op tafel. Biologisch geteelde groenten, kruiden, bloemen en fruit uit de eigen moestuinen. In de Veldkeuken worden er sinds jaar en dag even eenvoudige, als heerlijke gerechten mee gemaakt. In dit kookboek lees je hoe je ze ook zelf thuis kunt bereiden. Laat je inspireren door meer dan zeventig recepten. Van verleidelijke taarten, quiches, salades en sandwiches tot de beroemde Veldkeuken-broden.

Auteur: Femke de Winter Went, met René van der Veer
Fotografie: Femke de Winter
Uitgever: Vrije Uitgevers, de Veldkeuken


Als je iemand wil verrassen met een fijn kookboek, dan is dit het wel! 


3 opmerkingen:

 1. Het ziet er smakelijk uit, heerlijk zo'n boek. Geniet ervan. Groetjes El

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een geweldig kookboek, ben er zo blij mee!!
  Om er te gaan lunchen en meteen een wandeling maken op Amelisweerd een zo mogelijk nog grotere aanrader en ze verkopen heerlijk brood! Werkelijk een heerlijk toeven!
  Groet,
  Marrian

  BeantwoordenVerwijderen