In het wijland!


Wees buiten.
Ben samen. 
Kom eten.
Blijf slapen.
 

In het Wijland is een mobiele kampeerplek. Zonder vaste stek, ieder jaar op een andere groene plek om deze als het ware tijdelijk tentoon te stellen. Kom hier even los van je drukke bestaan en geniet.


Origineel overnachten in een volledig ingerichte tipi, pipowagen of knusse caravan en warm buiten douchen met uitzicht. Allemaal ingelijst met niet alledaagse verwennerij.

Zie jij jezelf al zitten… Met een glaasje wijn in onze houtgestookte hottub of ’s ochtends aan een vers ontbijt In het Wijland. Geniet zo lang je wilt! Een middag, avond, weekend weg of een week vakantie. Met familie, vrienden of lekker met z’n twee.

Het blijft niet bij slapen en eten alleen. In het Wijland valt van meer te genieten. Van een akoestisch concert op een mooie zondagmiddag, tot een romantisch avondje onder de sterren. Bak je eigen pizza boven het kampvuur of trek met goed gevulde knapzak de natuur in… 

 

 Ik ben geen kampeerder, maar dit lijkt me wel heel leuk voor een weekend volgend jaar!

http://inhetwijland.nl/
 
Over deze superleuke mobiele camping
gaat het in het tv-programma: '10 x beter, de zomer door!'
 
vanaf minuut 5 tot en met minuut 9

 

1 opmerking:

  1. Heel leuk dit! Heb ook al even de site bekeken. Helaas geen plaats meer in 2017... Zijn jullie in 2018 wel elke seizoen geopend? Lijkt me heel leuk om een keer te doen, lekker met een hottub gestookt op hout!

    BeantwoordenVerwijderen